Week-end incendiar la Caracal. Află ce se întâmplă

108

Vineri la Teatrul de vară din Caracal va avea loc a XVIII-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară ,,Radu Şerban,,. Atmosfera va fi una incendiară pe parcursul celor trei zile de festival. Invitaţii speciali în recital vor fi Luminiţa Anghel, Elena Ionescu (fostă Mandinga), Nico, Ana Mocanu şi Romeo Zaharia.

Ediţia din acest an care se va desfăşura în acest weekend va reprezenta un nou început. Organizatorii împreună cu preşedintele juriului au decis ca evoluţia concurenţilor să aibă loc cu ajutorul orchestrei conduse de Viorel Gavrilă. Aceasta îi va acompania live pe tinerii care îşi dispută trofeul.

Festivalul de Muzică Ușoară „Radu Șerban” se va desfăşura în continuare la Teatrul de vară din localitate. Dacă vremea nu va ţine cu iubitorii de muzică bună, comncursul se va muta la Teatrul Naţional.

Ca şi la ultimele ediţii, preşedintele juriului va fi cunoscutul om de radio Titus Andrei. El va fi najutat de Ştefan Năfănăilă,
Juriul concursului de interpretare îi are în componență pe: Titus Andrei – președinte, Ştefan Naftanailă-om de radio, Viorel Gavrilă-compozitor și Florin Şişu, redactor muzical la Radio Oltenia Craiova.

Potrivit programului pregătit de organizatori, în prima zi de festival, concurenţii selectaţi vor repeta cu orchestra. Concursul propriu-zis se va desfăşura sâmbătă, pe 2 septembrie, la Teatrul de vară, începând cu ora 20.00. Seara se va încheia după recitalurile susţinute de Luminiţa Anghel şi Elena Ionescu.

În ultima zi a festivalului va avea loc Gala laureaţilor şi recitalurile susţinute de Ana Mocanu,  Romeo Zaharia şi Nico.

Câştigătorii nultimelor două ediţii sunt:piteşteanul Iulian Nicolae Selea şi bucureşteanca Cristina Elena Petcu