Accident GRAV cu victime multiple

611

Nouă persoane, între care doi copii, au fost rănite, luni dimineaţă, în urma unui accident rutier produs pe DN2 (E85), în localitatea Pufeşti din judeţul Vrancea, şi în care au fost implicate trei autoturisme.

Primele informaţii furnizate de Poliţia Judeţeană Vrancea şi de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) arătau că în accident au fost implicate patru autovehicule, iar opt persoane au fost rănite.

Purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Florin Olaru, a precizat că au fost rănite nouă persoane, iar în accident au fost implicate trei maşini.

Toate cele nouă victime – între care două fete în vârstă de 10 şi 15 ani – au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani, iar patru dintre ele sunt în stare gravă.

Conform sursei citate, şase dintre răniţi erau pasageri în maşinile implicate în accident, iar ceilalţi trei erau pietoni.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vrancea, Bogdan Toader, a declarat că accidentul s-a produs după ce şoferul unuia dintre autoturisme a vrut să vireze stânga, din drumul naţional, iar maşina a fost lovită din spate şi proiectată pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un al treilea autoturism care circula din sens opus.

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje ale Poliţiei, ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi cinci ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

În urma accidentului, s-a circulat pe un singur sens, alternativ, timp de aproape o oră.