Șefia Direcției pentru Cultură Olt, a cincea oară la concurs

176

De la trecerea în neființă a prof.dr. Dorin Teodorescu, Direcția pentru Cultură Olt nu mai are șef cu concurs. ANFP scoate în august  pentru a cincea oară postul de director executiv la concurs.

Dorin Teodorescu a condus 17 ani Direcţia Judeţeană pentru Cultură din Olt. Din 2015, de la trecerea sa în neființă, instituția nu mai are șef, conducerea fiind asigurată prin delegație de doi angajați: Cătălin Florin Andronăchescu și Gheorghe Iorga, ultimul revenind la cârmă în martie anul acesta.

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează pentru a cincea oară concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei de director executiv al Direcției județene pentru Cultură, posturi similare fiind scoase la concurs și la Bacău, Braşov, Covasna, Dâmboviţa, Satu Mare şi Sibiu.

Candidații mai au la dispoziție două zile pentru a se înscrie la examen, ei trebuind să aibă studii superioare, vechime de minimum 3 ani, studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Concursul se va organiza pe 8 august proba scrisă, data și ora interviului nefiind stabilite.