ANIF face zeci de angajări. Societatea caută muncitori calificaţi

1191

Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare (ANIF), Filiala Teritorială Olt-Dunăre organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 42 de posturi. Trei sferturi dintre ele sunt de muncitori calificaţi.

Posturile scoase la concurs sunt disponibile la punctele de lucru din Drăgănești, Arcești, Slăveni, Stoenești, Caracal, Redea, Vlădila, Corabia, Potelu și Celeiu,

Pe lângă cele 38 de posturi de muncitori calificaţi, societatea mai angajează doi consilieri debutanți și doi referenți, dintre care unul debutant.

Pentru cei interesaţi să ocupe unul dintre posturile de muncitor calificat se solicită: şcoală tehnică sau profesională şi un an vechime. Persoanele interesate de posturile de consilier, trebuie să aibă studii superioare de lungă durată cu licenţă, iar pentru cel de referent sunt necesare studii liceale. În cazul posturilor pentru debutanţi nu se solicită vechime.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor în vederea participării la concurs este 21 iulie, concursul urmând a avea loc în ultima zi a acestei luni.

Informaţii suplimentare despre condiiţii şi bibliografia de concurs se pot obţine de la sediul Filialei Teritoriale Olt-Dunăre, din Caracal, strada Vornicul Ureche, nr.15 sau la tel: 0249515293.