Se caută director pentru CSM Slatina

342

Clubul Sportiv Municipal Slatina scoate la concurs postul de director adjunct dar și un post de referent  sportiv gradul IV la Compartimentul coordonare activități sportive. Cei interesați trebuie să îndeplinească anumite condiții și să-și depună dosarele până pe 19 iulie a.c. Examenul va avea două probe. Acestea vor avea loc pe 27 iulie și 1 august.

Candidaţii care doresc să ocupe potul de director adjunct trebuie să aibă studii superioare absolvite cu diplomă de licență și vechime în specialitatea studiilor necesare în exercitarea funcției de minimum un an.

Persoanele interesate pentru postul de referent trebuie să aibă studii medii de specialitate (liceu cu program sportiv), absolvite cu diplomă de bacalaureat şi vechime în muncă  de minim  minimum un an sau studii medii de alte specialități, absolvite cu diplomă de bacalaureat dar o vechime de minimum trei ani, și o experiență de minimum un an în domeniul sportului sau calificare de antrenor.

Cei interesați pot solicita informații legate de bibliografia de concurs de la sediul Clubului Sportiv Municipal, din strada Sfântul Constantin Brâncoveanu, nr. 3, sau la telefonul instituției: 0349738657.