Accident grav în Teleorman

109

Un accident rutier grav s-a petrecut în această după amiază pe DN 52, în județul Teleorman. Un TIR a lovit un microbuz plin cu pasageri. 10 victime, printre care și un copil au fost transportate la spital.

Accidentul s-a produs între municipiile Alexandria și Turnu Măgurele, iar, din primele cercetări efectuate la fața locului, se pare că vina ar fi aparținut șoferului autocamionului, care ar fi intrat pe contrasens și ar fi lovit microbuzul cu pasageri. Circulația pe DN 52 a fost oprită pe ambele sensuri la locul accidentului.

În urma impactului, 17 persoane, printre care și un copil, au fost rănite, 5 dintre ele fiind transportate la spitalele din București. Două din cele 5 persoane au fost preluate de către UPU Alexandria cu elicopterele SMURD.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, maior Adrian Gelu Dragomir, a fost declanșat planul roșu de intervenție la nivelul județului.

La fața locului s-au deplasat 2 echipaje pentru descarcerare, 3 echipaje medicale SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple și 8 echipaje ale SAJ Teleorman. De asemenea, a fost prealertat un elicopter SMURD, care poate interveni în cazul în care îi va fi solicitată intervenția de către echipajele de la fața locului, a mai precizat reprezentantul ISU Teleorman