MIRACOL Mama fetițelor spânzurate de tată, însărcinată cu gemene

3287

Și-a pierdut în urmă cu doi ani ambele fete, spânzurate de propriul tată. Acum, Ileana Tudosie are parte de un miracol: va aduce pe lume tot două fete.

Moartea Claudiei și Marinei a zguduit o țară întreagă. Cele două fete au sfârșit spânzurate de tatăl lor, Dan Tudosie, după care și acesta și-a pus capăt zilelor în același mod. Tragedia a avut loc într-o sâmbătă, pe 28 martie, și nu va putea fi uitată de niciun localnic din zona Bobiceștiului.

Claudia (15 ani), elevă în clasa a IX-a la Liceul „Nicolae Titulescu” din Slatina, şi Marina (9 ani), elevă în clasa a III-a, voiau să devină cântăreţe de muzică populară. Propriul tată a ales să le curmeze viața.

Mama lor, Ileana, a fost cea care le-a găsit pe fetițe spânzurate. La un an de la dispariția lor, femeia s-a căsătorit cu un fost coleg de clasă, iar acum așteaptă să nască. O minune a făcut ca Ileana să dea viață tot unor fetițe, femeia fiind însărcinată cu gemene.

“Prietenii şi oamenii apropiaţi ştiu de asta. Medicamentul care m-a ajutat să mă vindec a fost credinţa, credinţa în Dumnezeu. Am încheiat o viaţă şi am început o altă viaţă. Nu se compară. Ştiu că lumea zice că fetele care o să vină… Pe fetele pe care le-am pierdut nu le înlocuieşte nimeni. Ele sunt alte două suflete şi pe celelalte fete nu o să le poată înlocui nimeni, niciodată”, a mărturisit Ileana, pentru cancan.ro