Panică în New York. Un nebun a intrat cu maşina în trecători

101

O persoană a murit şi alte 22 au fost rănite la New York, după ce o maşină a intrat într-un grup de oameni. Autorităţile susţin că nu este vorba de un act terorist. Potrivit acestora, şoferul, un bărbat de 26 de ani din Bronx, fost militar, a pierdut controlul volanului. Individul, care se pare că avea cazier, abia se mai ţinea pe picioare când a coborât din maşina cu care a semănat moarte.

23 de oameni a lovit individul cu maşina pe care o conducea. Unul dintre ei, o femeie în vârstă de 18 ani, a murit. Sora tinerei decedate, în vârstă de 13 ani, a fost şi ea rănită. Ceilalţi răniţi au fost transportaţi la spital, patru  fiind în stare critică, trei răniţi grav, iar ceilalţi 15 cu leziuni serioase. Poliţia Newyorkeză susţine că accidentul care a creat panică s-a produs după ce şoferul a făcut un viraj greşit şi a condus pe contrasens, Aceştia susţin că bărbatul care abia se ţinea pe picioare fie din cauya alcoolului fie datorită consumului de droguri ar fi încercat să fugă, însă a fost prins .

Bill De Blasio primarului din New York a dat asigurări că nu este vorba de una act terorist:  „Nu este niciun indiciu că ar fi vorba de un act terorist”. Conform unor surse din poliţie, autorul accidentului mai are la activ alte încălcări ale legislaţiei rutiere.