Accident grav în pădurea de la Saru. Doi oameni au ajuns la spital

436

Două persoane au ajuns la spital în această seară în urma unui accident de circulație, produs pe DN65, în zona Pădurea Sarului.  Victimele se se aflau în autoturismele care s-au izbit frontal. O a treia persoană, aflat întruna dintre mașini a suferit răni ușoare și a refuzat transportul la spital.

Pentru acordarea primului ajutor, la fața locului au ajuns două autosanitare, una de la Balș și alta de la Slatina. După investigarea la fața locului a celor trei persoane aflate în autoturismele implicate în evenimentul rutier, două persoane au ajuns la UPU Slatina.

„Într-unul dintre autoturisme se afla un bărbat de 42 de ani, din Slatina. Acesta avea o plagă la cap, acuza dureri toracice, costale și prezenta excoriații la membrele superioare, dar a refuzat transportul la spital. La fața locului au mai fost descoperite două persoane. Este vorba de o femeie, pasageră pe scaunul din dreapta-față în cealaltă mașină, din Craiova, cu traumatism la membrul inferior stâng, care a fost transportată la Unitatea de Primire Urgență a Spitalului Județean Slatina și un  un tânăr de 27 de ani, fără traume vizibile,  care a refuzat transportul la spital”, a susținut Alin Băsăsceanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt.

În cauză a fost deschis dosar penal, efectuându-se cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și distrugere din culpă. Polițiștii încearcă să stabilească împrejurările exacte în care a avut loc accidentul și cine se face vinovat de producerea lui.