Georgiana are nevoie de AJUTOR! Radioterapia cu protoni în Franța îi poate salva VIAȚA

1343

La doar 16 ani, o fetiță din comuna Coteana, elevă la Colegiul Metalurgic Slatina, are nevoie disperată de ajutorul semenilor. Tratamentul care-i poate salva viața, ce va trebui urmat în Franța, costă peste posibilitățile financiare ale familiei.

60.000 de euro este suma de care depinde viața unei tinere. Cu mult peste posibilitățile financiare ale familiei. Cum doar 10 clinici din lume realizează tratamentul de care depinde eleva, iar casa de sănătate nu decontează astfel de intervenții, apropiați sau nu ai familiei s-au mobilizat declanșând o campanie de strângere de fonduri.

SELEA GEORGIANA, elevă în clasa a IX-a la Colegiul Tehnic Metalurgic, a fost diagnosticată în urmă cu aproximativ un an cu o tumoră la nivelul hipofizei. Anul trecut, pe 24 mai, a fost operată la Spitalul Marie S. Curie, fiindu-i îndepărtată hipofiza. I-a fost afectată vederea și, cel mai grav, fata a rămas şi cu un rest tumoral. Acum, la un an după operaţie, Georgiana trebuie să urmeze o radioterapie cu protoni în Franţa, costul acestui tratament fiind de 60.000 euro, iar timpul este limitat: 15 mai 2017.

„În campanie s-a implicat primarul localității, care ne-a promis un ajutor din bugetul local, vom primi ajutor și d ela fabrica de la care lucrez, însă suma necesară este mult prea mare. De la casa de asigurări ni s-a spus că acest tratament nu se decontează, nu este pe listă, iar intervenția trebuie realizată cât mai urgent, până nu evoluează tumora. Chirurgical nu se mai poate face nimic și acest tratament se face doar în 10 clinici din lume. Am cerut ajutorul tuturor ca să ne salvăm fiica. Suntem într-o situație disperată”, ne-a declarat tatăl.

Pentru a o ajuta pe Georgiana, sâmbără, 29 aprilie, pe strada Basarabilor, nr.33, Slatina, se va organiza un târg caritabil. Banii strânși din vânzarea diverselor obiecte vor ajuta la strângerea sumei necesare.

Price om cu suflet care dorește să ofere ajutor pentru a salva viața copilei, poate dona în conturile deschise la Banca Transilvania-Slatina, titular: Selea Virgilia

LEI:RO4OBTRLRONCRTOOB8063902

EURO:Ro528TRLEURCRTOOB8063901

Împreună o putem ajuta pe GEORGIANA!