Medicii de mâine ai țării se-ntâlnesc la Greceanu

216
foto: arhivă

Elevii din mai multe județe ale țării care doresc să îmbrățișeze o carieră în sănătate se vor întâlni pentru a șasea oară la Colegiul Radu Greceanu Slatina. Deși este un concurs regional, la Slatina îți vor testa cunoștințele elevi și din alte zone ale țării.

Concursul „Medicii de mâine”, inițiat de profesorii de biologie ai Colegiului Național Radu Greceanu, va aduce la Slatina elevi din clasele VII-VIII şi XI-XII din mai multe școli gimnaziale și licee din țară pentru a-și testa cunoștințele de anatomie. Mare parte dintre concurenți doresc să devină medici, alții vor să afle dacă sunt potriviți pentru o carieră în acest domeniu. Parteneri educaționali ai acestui concurs sunt Inspectoratul Școlar Județean Olt, Crucea Roșie Olt,  Facultatea de Horticultură a Universității Craiova și școli și licee din Olt, Arad, Timișoara, Gorj, Vâlcea, Argeș, Teleorman și Mehedinți.

Concursul Regional de Biologie ,,Medicii de mâine”- ediţia a VI-a, înscris pe lista concursurilor școlare de specialitate ale Ministerului Educației, va fi organizat pe 6 mai, regulamentul şi programa de concurs putând fi consultate pe site-ul liceului: www.cnrg.ro.

Înscrierea participanţilor se va realiza până pe data de 15 aprilie, dată până la care și școlile partenere pot trimite propuneri de subiecte.