Daniel Constantin, părăsit de oamenii din teritoriu. Mihai Niță: Rămân cu ALDE

170

Neînțelegerile din ALDE au fost recunoscute de liderul filialei Olt, deputatul Mihai Niță. El a susținut că dacă zvonurile privind ruperea ALDE s-ar adeveri, va rămâne în… ALDE.

Preşedintele ALDE Olt, deputatul Mihai Niţă, a afirmat ieri, într-o conferinţă de presă, că va fi alături de cine va rămâne la ALDE în situaţia în care cei doi copreşedinţi, Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin “s-ar întâmpla să se despartă”.

,,Dacă s-ar întâmpla ca cei doi preşedinţi să se despartă, eu voi fi alături de cine va rămâne la ALDE, noi am construit aici o echipă cu foarte multă muncă. (…) Şi dacă ne alăturăm uni persoane cu mofturi, care nu vrea să înţeleagă anumite aspecte, înseamnă că am face o mare greşeală şi am împărţi şi noi filialele în două…Ar fi foarte, foarte, grav. Activitatea noastră a fost făcută într-un mod sincer, corect, de când am făcut fuziunea, am căutat să creăm o echipă, nu două echipe, iar acest lucru s-a văzut atât la locale cât şi la parlamentare. Acolo unde a fost o singură echipă s-au obţinut rezultate bunicele”, a declarat liderul ALDE Olt, deputatul Mihai Niţă.

Acesta susținut că nu a fost informat cu privire la neînțelegerile dintre copreședinții partidului dar că, din discuțiile personale pe care le-a avut cu Daniel Constantin și Călin Popescu Tăriceanu a dedus că  “nu sunt lucruri foarte grave” ci doar “lucruri mărunte”.