Cu ce medie a terminat Kovesi facultatea

554
Șefa DNA

Bugetul.ro a publicat luni media de absolvire a Laurei Codruța Kovei, citând Cotidianul, care publicase în urmă cu câteva zile această informație. Potrivit sursei citate, șefa DNA ar fi terminat Facultatea de Drept Babes-Bolyai din Cluj cu 6,41, scriu cei de la stiripesurse.ro. 

Șefa DNA nu a dat un drept la replică la Cotidianul care trecute aproape neobservată, însă știrea publicată de bugetul.ro a devenit virală, astfel că probabil „surse juridice” au considerat că este oportun să vină cu precizări în acest sens. Așadar potrivit unor surse, media generală de absolvire a anilor de studiu a Laurei Codruța Kovesi a fost 9.41, iar media la examenul de licență a fost 9.37.

Este interesantă schimbarea cifrelor 6 cu 9. În același timp, remarcăm lipsa asumării oficiale acestei infomații de interes public.

Totuși ambele informații, atât cea care dă media Laurei Codruța Kovesi 6,41, cât și cea care o dă 9,41 provin din surse și încă nu au putut fi verificate. Bugetul.ro așteaptă datele oficiale și corecte pe care le-a solicitat instituției abilitate.