Două accidente rutiere. O tânără a DECEDAT

515

Două accidente rutiere grave s-au produs în această dimineață la Brebeni și Balș, primul soldat cu un deces, iar cel de-al doilea cu o persoană încarcerată.

Pompierii ISU Olt de la gărzile SMURD Balș și Slatina au intervenit în această dimineață la două accidente petrecute pe raza județului. Primul s-a petrecut în jurul orei 6,30 la Brebeni, o femeie în vârstă de 24 de ani fiind lovită de un autoturism chiar în zona poliției din localitate. Manevrele de resuscitare executate nu au avut succes, femeia fiind declarată decedată. Femeia care se ducea la serviciu se angajase în traversare, fiind lovită de o autoutilitară care transporta pâine.

Un alt accident s-a produs în jurul orelor 7,00 la Balş, pe strada Nicolae Bălcescu, unde două maşini s-au ciocnit frontal, una dintre acestea fiind proiectată între un copac și o casă. Şoferul uneia dintre maşini, în vârstă de 33 de ani, a fost găsit inconştient, însă şi-a revenit după ce salvatorii au reuşit să-l scoată din maşină, fiind transportat la Spitalul Orăşenesc Balş, diagnosticat cu traumatisme cranio- cerebral și cranio-facial. În cealaltă mașină se aflau 4 persoane, care nu au prezentat urme de traumă. Cea de-a doua mașină a fost avariată ușor.