Un deputat și-a dat DEMISIA din PSD

175

După ce slătineanul Florin Jianu, ministrul pentru IMM-uri şi Mediul de Afaceri și-a anunțat DEMISIA, fiind primul membru al Cabinetului Grindeanu care a făcut acest gest în urma protestelor de stradă, a venit rândul unui parlamentar al Puterii să se dezică de acțiunile PSD.

Fost secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene în guvernul Ponta și apoi în guvernul Cioloș, Ciprian Necula și-a dat demisia din PSD. Citat de DCNews, sociologul Gelu Duminică a făcut un scurt comentariu despre acest subiect: „Mă bucur să aud că și Ciprian și-a dat demisia din PSD. Cine îl cunoaște, înțelege și de ce! PSD este un partid ce pare că a adunat la varf cel mai mare numar de ticalosi politici ever! A nu se înțelege că restul partidelor ar fi formate din îngerași sau că toți membrii PSD ar fi cum am zis mai devreme! Diferența este că la ăștia ai PSD-ului de acum nu au limite, bun-simț și sunt uniți de teama de pușcărie!”.

„Am acționat, întotdeauna, în raport cu crezul meu! Nu am niciun motiv să nu o fac și acum. Rămân un om dedicat stângii, neafiliat politic!”, a scris Necula, pe Facebook.