Două oltence, concurente la „Bravo, ai stil!” se bat pentru titlul de cea mai stilată femeie din România

16254

Oltencele Marisa și Denisa se află printre cele 14 concurente înscrise în cel de-al doilea sezon „Bravo, ai stil!”, o emisiune ce face furori mai ales printre adolescente. Oltencele râvnesc la steluțele date de celebrii jurați- Iulia Albu, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Răzvan Ciobanu. Titlul de femeie stilată le poate aduce un premiu de 100.000 de lei și un job în televiziune.

Au făcut furori încă de la prima apariție, semn că oltencele noastre au stil și sunt unele dintre cele mai puternice concurente. Sunt frumoase și talentate, dar pentru a câștiga au nevoie nu numai de aprecierile juraților, ci și de susținerea oltenilor, care le pot vota.

Pe urmele Iuliei Albu

Marisa Paloma Estephanie Brânzaru, 20 de ani, s-a născut la Madrid și locuiește în Slatina. A absolvit în 2015 Colegiul Ion Minulescu Slatina, iar în present este studentă la Design Vestimentar – Universitatea Națională de Arte București. Visează la prima ei colecție de haine. I-a impresionat pe Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu prin ținutele alese, nu însă și pe Iulia Albu, care a declarat că are mari așteptări de la un student UNARTE, facultatea pe care fashion editorul a terminat-o.

Cea mai tânără concurentă

Denisa Cristina Potecaru, 18 ani, este mezina competiției. Originară din comuna olteană Vădastra, unde a absolvit școala gimnazială, Denisa este elevă la Liceul Teoretic Alexandru Vlahuță din București. Este dintre cele mai bune concurente de la „Bravo, ai stil!” și se poate mândri deja cu o apariție de succes în publicația online verdict.ro.
Denisa i-a lăsat pe jurați fără cuvinte, prezentând o ținută perfectă în opinia Iuliei Albu.

Și oltenii le pot susține pe Marisa și Denisa, având un cuvânt de spus în jurizare, putând vota prin sms în fiecare zi a săptămânii.