ALDE Olt ţinteşte locul II în politica olteană

188
Deputatul Mihai Niță

Nemulţumită de rezultatele pozitive în primele confruntări electorale după înființare, Alianța Liberalilor și Democraților Olt strânge rândurile şi se mobilizează pentru a deveni a doua forţă politică la nivel judeţean.

Astăzi,  ALDE Olt  a făcut o analiză a activității după primul an electoral de la constituirea partidului. Biroul Executiv Județean al partidului a votat și a aprobat primirea de noi membri în partid şi a stabilit viitorul plan de acţiune.

“În urma evaluărilor pe multiple planuri, s-a constatat că formațiunea politică nou apărută pe scena politică a obținut rezultate pozitive în primele confruntări electorale după înființare, dar că rezultatele puteau fi mult mai bune. În vederea  optimizării, pe viitor, a activității ALDE Olt, cei prezenți au decis că se impune o mai bună organizare a structurii partidului și au fost stabilite planuri de acțiune la nivelul județului Olt, astfel încât, la viitoarele alegeri, ALDE să se claseze pe locul doi în rândul formațiunilor politice din Olt”, se arată într-un comunicat de presă al partidului.

Săptămâna viitoare, partidul va organiza o întâlnire cu conducerile tuturor organizaţiilor locale, orăşeneşti şi municipale.