Șapte dintr-o lovitură.  Penale. Și-un nou mandat

455

Deși edilul Emil Moț anunțase că din acest an Slatina va avea un nou city-manager, Cristian Cismaru este păstrat în funcție și rămâne administrator public încă un an de zile.

City-managerul municipiului Slatina a fost atenționat încă de la preluarea mandatului de primar de către Emil Moț că finele anului 2016 ce i-a adus încheierea mandatului să fie și sfârșitul carierei pe acest post. Edilul s-a răzgândit însă, semnând în această săptămână  decizia prin care Cismaru este mandatat să ocupe în continuare această funcție.

Oficial, prelungirea colaborării cu Cismaru vine în urma unei colaborări fructuoase. Surse din primărie declară că în decizia primarului au cântărit mult și felicitările efectuate de către Curtea de Conturi la audit, care a fost surprinsă să nu mai găsească în documentele administrației slătinene haosul anilor precedenți, când legea achizițiilor publice era interpretată în funcție de client. Tot greu au atârnat și deciziile procurorilor, care au dat NUP la toate cele 7 dosare penale deschise pe capul administratorului public.