Slătinenii vor petrece Revelionul 2017 în stradă

1504

Doar zece zile ne mai despart de marea petrecere organizată la trecerea dintre ani. La Slatina, primăria vrea să le ofere slătinenilor posibilitatea de a intra împreună în noul an, cu cunoscuți sau nu, printr-o petrecere în stradă. Lumini cu lasere, artificii și 8 artiști de renume îi vor antrena pe slătineni să ignore gerul de afară și să întâmpine noul an așa cum se cuvine.

Organizarea Revelionului 2017 în Slatina de către primărie, în aer liber, este aproape o certitudine, după emoțiile prin care au trecut edilii în urma contestării câștigătorului desemnat în urma organizării licitației de către perdanta Avantgarde Music SRL Craiova. Aceasta a depus contestație, pe 14 noiembrie în format electronic, apoi pe 16 noiembrie document în original înregistrat, la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (C.N.S.C.), împotriva documentației de atribuire întocmită de către administrația slătineană în cadrul procedurii de atribuire “simplificată”, într-o singură etapă, online, a contractului de achiziție publică de servicii având ca obiect organizarea Revelionului 2017.
Pe 6 decembrie, CNSC a dat câștig de cauză Primăriei Slatina, respingând ca nefondată plângerea Avantgarde Music, prin decizia nr. 2129/C5/2486.

http://portal.cnsc.ro/decizii.html?a=search&reg:registrationDate=-&Dosar-CNSC:Denumire-AC=Slatina#.

Perdanta a avut termen de a contesta decizia în 10 zile. Deocamdată, Primăria Slatina nu a primit nicio înștiințare că firma respectivă a continuat demersul de contestație, fapt ce ar duce la anularea organizării Revelionului.
Prețul contractului de achiziții publice scos la licitație de către Primăria Slatina în vederea organizării petrecerii dintre ani se ridică la 182.500 de lei. Acesta cuprinde spectacol de lumini și lasere, foc de artificii, iar voia bună să fie întreținută de către 8 artiști.

Și anul trecut, la cumpăna dintre ani, Esplanada oraşului a fost locul de întâlnire pentru mii de slătineni care au ales să petreacă Revelionul în aer liber.