Președintele CJ Ilfov, Marian Petrache, audiat la Poliția Capitalei

37

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache, este audiat joi dimineață la Poliția Capitalei, în dosarul coruperii alegătorilor la alegerile locale.

”Eram la o întâlnire cu colegii mei, ne adunam pentru a face campania electorală în două cartiere din Berceni. Înainte de a merge în campanie purtam discuții între noi. Mi se pare că înregistrarea spune la un moment dat să nu dați bani. A fost o mână a rivalilor politici.Vorbeam de o altă localitate de a noastră. Atunci când faci campanie electorală și mergi din poartă în poartă, îți dai seama dacă acel om va ieși la vot sau dacă te va vota pe tine. Dacă dvs constatați că eu am organizat chestia asta cu autobuze, mașini, troleibuze, vom vedea.”, declarat Marian Petrache, președintele Consiliului Județean Ilfov.

Petrache a fost audiat în calitate de martor în dosarul deschis în urmă cu câteva luni, când a apărut înregistrarea în care Petrache vorbea cu colegii de partid despre mobilizarea oamenilor care urmau să fie aduși la vot. Dosarul a fost deschis la IPJ Ilfov, trimis ulterior la DNA și retrimis la IPJ Ilfov.