PSD lansează atacuri tot mai dure la adresa PNL-ului

102

„În mod sigur liberalii nu au înțeles absolut nimic din lecția usturătoare pe care le-au dat-o bucureștenii la alegerile locale. Continuă cu același stil de atac nefondat și cu aceleași stupizenii politice din care bucureștenii nu au nimic de câștigat”, transmite secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, într-un comunicat de presa. Secretarul general adjunct al PSD spune că PNL București rămâne blocat în conflicte politice, în loc să participe la rezolvarea problemelor bucureștenilor.

De asemenea, Codrin Ștefănescu consideră că acuzațiile PNL la adresa primarului general, Gabriela Firea, sunt total nefondate și îi acuză că „Bușoi, Gorghiu, Blaga & comp. trăiesc strict în lumea lor, o lume total paralelă cu România reală”.

„Venirea lui Cristian Bușoi la conducerea PNL București nu a adus nimic nou și se dovedește a fi la fel de neinspirată ca și decizia partidului de a lansa candidatura lui Cătălin Predoiu în cursa pentru Primăria Capitalei, spune Codrin Ștefănescu.

În loc să se așeze la masa discuțiilor pentru rezolvarea urgentă a problemelor bucureștenilor și să vină cu măcar două – trei soluții constructive, liberalii lui Bușoi, în pauzele în care nu cochetează cu PMP-iștii lui Băsescu și Turcescu, au început să arunce cu pietre în noul primar general al Capitalei. Și iată că, astfel, Cristian Bușoi îmbracă haina de scandalagiu pe care a lăsat-o în cui Cătălin Predoiu, după ce a primit un brânci pe scările din Modrogan în urma eșecului de la alegerile pentru Primăria Capitalei.

Pentru că a o acuza pe Gabriela Firea că nu face în câteva săptămâni ceea ce nu a făcut în aproape un an fostul primar PNL, Răzvan Sava, este o aberație cum numai în laboratoarele lui Gorghiu și Blaga se putea fabrica”, declară Codrin Ștefănescu.

El adaugă că, „printre ţipetele isterice ale liberalilor şi îmbrăţişările tandre ale acestora cu colonelul Turcescu”, primarul general Gabriela Firea face exact ceea ce a promis în campania electorală, „adică a discutat cu toate instituţiile responsabile de termoficarea din Bucureşti şi, într-un final, a bătut chiar la uşa lui Cioloş”, chiar dacă Executivul condus de acesta „nu a mai făcut nimic după ce guvernul PSD a semnat memorandumul cu Comisia Europeană pentru acordarea a 187 milioane de euro, bani nerambursabili, în vederea reabilitării sistemului de termoficare din Bucureşti”.

În concluzie, sunt din ce în ce mai convins că Bușoi, Gorghiu, Blaga & comp. trăiesc strict în lumea lor, o lume total paralelă cu România reală, este mesajul lui Codrin Ștefănescu.