„Zurli” de Slatina începe animația pe esplanadă

322
foto:facebook

„Copiii din vecini” este trupa de teatru pentru copii ce va fi, în scurt timp, la Slatina, la fel de cunoscută și îndrăgită de micuți precum Gașca Zurli. Trupa va începe pe 30 iulie reprezentațiile gratuite pe esplanada Slatinei, antrenându-i pe micuți și părinți la distracție, joc, cântec și cele mai largi zâmbete.

Cea mai iubită trupă de animație din România, Gașca Zurli, are de luna trecută, o surată la Slatina: „Copiii din vecini”, o trupă de teatru și animație destinată copiilor, rezultatul unui priect ambițios la care s-au înhămat Asociația Culturală center Inter Art și o tânără actriță slătineancă de succes- Andreea Doinea. „În urmă cu două luni, am demarat un proiect de teatru și actorie destinat copiilor din Slatina, pe mai multe grupe de vârstă. Proiectul cuprinde 4 module de curs. Rezultatul primului modul este trupa de teatru pentru copii Copiii din vecini, care a și susținut prima reprezentație de animație pe 1 iunie, pe esplanada Slatinei. La finalul celui de-al doilea modul, vom încerca să înființăm o a doua trupă” , ne explică George Smarandache, director Center Inter Art.
„Copiii din vecini” este formată din 6 mici actori, coordonați de către actrița Andreea Doinea. Pe 26 iulie, ora 19,00, trupa va susține un spectacol caritabil pe scena Centrului Cultural Eugen Ionescu Slatina, cu scopul de a strânge fonduri pentru tratamentul unui absolvent al Colegiului Ion Minulescu Slatina, diagnosticat chiar înainte de susținerea examenului de bacalaureat cu cancer.
Marele proiect al trupei este o serie de reprezentații gratuite pe esplanadă, locul unde au acces toți micuții. „Vom demara proiectul pe 30 iulie, urmând ca timp de o lună, în fiecare sâmbătă și duminică trupa să fie prezentă pe esplanadă. Dacă vom avea public, iar spectacolele noastre se vor bucura de succes, vom continua proiectul”, mai spune directorul Smarandache.
„Zurli” de Slatina îi va aștepta pe copii între orele 20.00- 21.30, cu spectacole interactive, în care micuții, alături de părinții și chiar de bunici să fie antrenați la joacă, să descopere fericirea și mesaje de bună purtare prin cântec, joc și distracție.