Gorghiu se implică în cazul femeii bătute în stradă de un membru PNL

226

Copreşedintele liberalilor, Alina Gorghiu, anunţă că Jenor Beudean, fost vicepreşedinte al organizaţiei din Bistriţa-Năsăud, care a agresat o femeie în stradă, la Bistriţa, va fi exclus din PNL, arătând că astfel de oameni nu au ce căuta în partid.

“Bărbatul care a agresat o femeie în plină stradă, în Bistriţa, va fi exclus din PNL ca urmare a incidentului. Oamenii de genul acesta nu au nicio scuză şi nu au nimic în comun cu PNL. Celei care i-a fost victimă îi cer eu iertare pentru momentul prin care a trecut. Mă bucur că a avut curajul să facă public incidentul. Sper ca autorităţile să-şi facă treaba şi să înlăture orice dubiu că ar încerca să-l favorizeze pe agresor”, a scris Gorghiu, vineri, pe Facebook.

Jenor Beudean – fost vicepreşedinte al PNL Bistriţa-Năsăud – a candidat la alegerile locale pentru funcţia de primar al comunei Şieu Odorhei din partea liberalilor. El este acuzat că a agresat o femeie pe stradă, după ce a avut cu aceasta o neînţelegere în trafic.

Soţul femeii, Cristian Cezar Constantinescu, a postat vineri, pe Facebook, imagini cu soţia sa agresată de către Beudean, fotografiile fiind făcute de un martor la întreaga scenă.