Casierie în oraş pentru abonamentele Loctrans

487

Slătinenii care circulă cu autobuzele Loctrans nu vor mai fi nevoiţi să-şi procure abonamentele doar de la punctele de la Catedrală şi sediul Loctrans (în curtea Bazinului de Înot).

Începând de luni, abonamentele pentru transportul public de călători pe raza municipiului Slatina pot fi achiziţionate şi din centrul oraşului. Până acum, slătinenii care circulă cu autobuzele Loctrans au putut achiziţiona abonamente de la punctele de la Catedrală sau sediul Loctrans din cartierul Zahana, locaţii cam peste mâna multora. „Am amenajat un punct de eliberare abonamente lângă casieria Companiei de Apă, pe bulevardul AI Cuza. De luni vom începe activitatea şi acolo, noua casierie fiind realizată cu fonduri proprii şi dotată inclusiv cu o sală de aşteptare. Am stabilit un program cuprins între orele 7.30- 17.00, astfel încât să avem deschis şi înainte de începerea programului de lucru pentru slătinenii care lucrează, şi după încheierea acestuia”, ne-a declarat Cătălin Grecu, directorul Loctrans.
În prezent, cu mijlocul de transport în comun circulă lunar, în medie, circa 2500 de abonaţi. Elevii, studenţii, pensionarii, veteranii, beneficiarii de ajutor social, revoluţionarii şi persoane cu handicap circulă gratuit, preţul abonamentului fiind suportat de către Primăria Slatina. Celelalte categorii de abonamente sunt:
– abonament adulţi o linie oraş- 20 lei pentru 1/2 lună;
– abonament adulţi o linie oraş- 40 lei pentru luna întreagă;
– abonament adulţi 2 linii oraş – 30 lei pentru 1/2 lună;
– abonament adulţi 2 linii oraş -60 lei pentru luna întreagă;
– abonament adulţi toate liniile oraş -40 lei pentru 1/2 lună;
– abonament adulţi toate liniile oraş -80 lei pentru luna întreagă.