Accident pe DN 65, șofer din Dolj rănit grav

755
ISU Olt

Un bărbat din județul Dolj a fost grav rănit în urma accidentului pe care l-a provocat. Evenimentul care putea să-l coste viața, s-a întâmplat în noaptea de vineri spre sâmbătă la ieșirea din municipiul Slatina spre Pitești, în dreptul unei stații de betoane. Pentru scoaterea bărbatului din autoturism, a fost nevoie de intervenția echipei de descarcerare.

Accidentul s-a produs pe fondul neasigurării în vederea executării manevrei de depășire de către conducătorul autoturismului înmatriculat în județul Dolj. Acesta a acroșat un TIR pe care a încercat să-l depășească, izbindu-se violent de o autoutilitară de transport porumbei, care circula regulamentar din sens opus.

La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și două ambulanțe de la SJA.

Echipajele ajunse la fața locului au găsit cele două vehicule lovite frontal, șoferul autoturismului, în vârstă de 37 de ani, fiind încarcerat. Pentru extragerea acestuia au fost îndepărtate mai multe elemente de caroserie, pacientul fiind preluat, conștient, de echipajele medicale. Bărbatul a fost transportat la UPU Slatina, conștient, politraumatizat prin accident rutier. Șoferul autoutilitarei, în vârstă de 27 de ani, a fost asistat medical la fața locului și a refuzat transportul la spital.

Circulația pe DJ 65 a fost blocată mai bine de o oră pe ambele sensuri de mers. Polițiștii vor face cercetari în cauză, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei accidentului.