Toţi brancardierii au picat

640

Niciunul dintre cei 26 de candidaţi înscrişi la concursul de brancardieri organizat de Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina nu a trecut de proba scrisă.

Concursul organizat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina continuă să facă „victime” în rândul candidaţilor. Dacă pentru posturile de infirmieri au reuşit să fie admişi doar 4 candidaţi din 45 înscrişi pentru 13 posturi, acum a venit rândul candidaţilor la un post de brancardier să demonstreze cât de bine s-au pregătit. Mai bine spus, cât de bine nu s-au pregătit, deoarece la proba scrisă susţinută ieri de cei 6 candidaţi pentru două posturi la Blocul operator şi 20 de candidaţi pentru 3 posturi la UPU, niciunul nu a fost admis, două lucrări fiind anulate. Cei care doresc să conteste rezultatul, pot depune cereri până astăzi după-amiază. Dacă nici în urma recorectării niciunul dintre aspiranţii la un loc de brancardier la SJU Slatina nu va fi declarat admis, proba de interviu stabilită pentru data de 6 aprilie va fi anulată.
Concursul continuă cu examenul pentru cele 5 posturi de asistent principal, ce va fi organizat pe 5 aprilie- proba scrisă şi 8 aprilie- interviu. S-au înscris pentru postul de asistent medical principal Sala de tratamente doi candidaţi doar dosarul unuia fiind admis, celălalt nefăcând dovada că are studii sanitare. Pentru postul de la Pediatrie s-au înscris 2 candidaţi, pentru cel de la Chirurgie generală- 4 candidaţi, iar pentru cel de la Blocul Operator- 2 candidaţi.
Asistenţii medicali debutanţi vor da concurs pe 12 aprilie pentru 26 de posturi vacante, înscrierea nefiind finalizată.