Cristiana Anghel a fost dată afară din senat

266

 

Cristiana Anghel a confundat plenul Senatului cu fosta clasă în care a predat cândva. Parlamentarii par să nu fie aşa de uşor de pus la punct ca elevii, şi „profesoara” impunătoare a fost dată afară din „clasă”.

Dacian Cioloș s-a luptat pentru dreptul la replică cu olteanca, dar fără prea mari şanse de reuşită. Acesta i-a cerut să îi ofere timp să răspundă la întrebările pe care i le adresează, dar nu i s-a permis şi Cristiana Anghel i-a tot luat cuvântul până când preşedintele senatului, Călin Popescu Tăriceanu, nu a mai putut suporta şi a cerut evacuarea senatoarei din sală.

„Solicit chestorilor să o scoată afară din sala pe doamna Anghel”, a ordonat acesta, iar Anghel şi-a păstrat ultimul gram de demnitate şi a ieşit singură din sală, apoi a încercat să se scoată explicând că nu a fost dată afară, ci a ieșit de bună voie la o țigară.

„Nu m-a dat afară din sală, am ieșit eu pentru că mi se pare aberant să aplauzi trădătorii de neam si țară, îi ridicăm în slăvi, îi pupăm…, îi lăudăm, să plece odată acasă că m-am săturat”, a spus ea înverșunată.

Întrebată de ce nu a avut răbdare să asculte explicațiile lui Dacian Cioloș, aceasta a explicat: „Păi dacă bate câmpii și ne minte cu nerușinare?”