Bazar caritabil pe facebook pentru salvarea unui băieţel din Strejeşti

681

La doar 1 an şi 8 luni, Edi are nevoie de ajutorul semenilor. Părinţii nu mai au bani pentru tratament, iar apropiaţii familiei au deschis un bazar caritabil pe facebook.

Eduard Gabriel Enache, un băieţel din comuna olteană Strejeşti, a fost de curând diagnosticat cu o boală cumplită- cancer cerebral agresiv- tumoră neuroectodermă. În decembrie a fost operat în spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti, iar acum câteva zile a început tratamentul de chimioterapie la Fundeni. Singura sursă de venit a familiei este alocația baietelului, iar copilul are mare nevoie de ajutor pentru a continua tratamentul care îi poate salva viaţa. Familia Enache se află în situaţia de a nu putea susţine cheltuielile legate de spitalizare şi tratament. Pentru a le veni în ajutor, apropiaţii au lansat un apel disperat pe facebook, sperând ca semeni cu suflet mare să-i ajute.
Neli Maria, o tânără din Strejeştii de Sus, a decis să lupte alături de Eduard, împreună cu alţi consăteni, şi a organizat o acţiune de mobilizare pe facebook, încercând să obţină un ajutor financiar cât de mic. “Am deschis un Bazar caritabil intitulat Bazar caritabil- inimi solidare, unde oricine doreşte să-i ajute, o pot face scoţând spre vânzare sau cumpărând un produs cu virarea banilor în contul lui Eduard. Comunitate, haideţi să-l ajutăm pe micuțul Edi , în colaborare cu comunitatea inimi solitare! Mulţumim din suflet medicilor care s-au ocupat şi se ocupă de Edi, oameni minunaţi, care ne menţin speranţa că băieţelul se va face bine, va creşte sănătos!”, spune tânăra.
Deja mulţi oameni cu suflet bun s-au mobilizat şi au scos la vânzare pentru Edi haine, jucării, coliere. Oricine poate intra în comunitatea „Inimi solidare” şi pune la vânzare un bun care nu-i mai este util sau cumpăra ceva. Să ne întâlnim cu toţii la bazarul lui Edi!
Cei care vor să ajute, pot face donații în următoarele conturi: RO78RNCB0521111149970001 contul în lei, RO51RNCB0521111149970002 contul în euro- Titular : Enache Gabriel Cristian. Pentru mai multe detalii, tatăl lui Eduard poate fi contactat la telefon – 0769588041.
Orice donație îl poate ajuta pe Eduard să poată continua tratamentul! Haideţi să-i readucem zâmbetul pe buze micuţului şi, împreună, să-i dăm o şansă la viaţă!