Trenul Piteşti- Piatra-Olt, cu întârzieri de peste 5 ore şi jumătate

344

Oltenii care sunt nevoiţi să circule astăzi cu trenul, trebuie să se informeze din timp despre modificările din graficul zilei. Deşi nu a fost anulată nicio cursă, au fost anunţate întârzieri mari pe mai multe rute.

Situaţia transporturilor feroviare anunţată de CFR de dimineaţă la ora 8.45 indica întârzieri semnificative ale trenurilor pe mai multe rute. Printre acestea, şi trenul cu nr. 9477, ce circulă pe ruta Piteşti- Piatra-Olt, anunţat cu o întârziere de 323 de minute, datorată aşteptării legăturii cu un alt tren şi deranjamente ce au impus restricţii de viteză. Condiţiile meteo nefavorabile- ninsoare şi vânt anunţate în alte regiuni ale ţării, impun intervenţii de deszăpezire ce ar putea duce la întârzieri mari sau anulare, astfel încât călătorii sunt sfătuiţi să se intereseze din timp despre grafic.
„Operatorii feroviari vor circula în continuare cu un număr redus de garnituri pe anumite segmente feroviare locale, astfel încât să permitem intevenția cu pluguri pentru deszăpezire, călătorii fiind preluați de trenurile menținute în circulație, pe secție feroviară respectivă”, se arată într-un comunicat al CFR.