Fundaţia pe care o va lansa în curând îi aduce deja ameninţări lui Ponta

195

Fostul preşedinte al PSD, Victor Ponta, îşi va lansa pe 14 ianuarie propria fundaţie. Aceasta se va numi Black Sea Regional Project.

Ponta a înfiinţat fundația alături de alte nume din politică, printre care fostul ministru al Sănătății Nicolae Bănicioiu, şi liderul ALDE Daniel Constantin.

Odată cu anunțul lansării fundației, a început un război total între actualul și fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea și Victor Ponta.

Liviu Dragnea l-ar ameninţa pe fostul premier cu excluderea din PSD, în timp ce Cătălin Ivan spune că fundaţia lui Ponta nu-i sperie pe social-democraţi şi prognozează şi el că ar putea reprezenta încă un pas pentru excluderea din partid.

Potrivit unor surse din PSD, citate de Antena 1, Liviu Dragnea şi Victor Ponta s-ar afla în război total după ce s-a aflat că acesta din urmă îşi va lansa zilele viitoare o fundaţie.
Liviu Dragnea se teme că Victor Ponta i-ar putea lua mulţi oameni din partid pentru a-l urma la fundaţie, motiv pentru care l-ar fi ameninţat cu excluderea din partid, la fel ca Mircea Geoană.