Accident mortal la Corabia: un barbat a căzut de pe stâlp

765

Un angajat al unei firme din Topoloveni, Arges, în vârstă de 50 ani,care executa lucrari pentru un operator de telefonie, a căzut cu puţin timp în urmă de pe un stâlp, iar încercarea medicilor de a-l salva a fost în zadar.

Bărbatul intervenea în Corabia, în zona pieţei, pentru a remedia o defecţiune, fără a purta echipament de protecţie. El a căzut de la o înăşţime de aproximativ 50 metri iar impactul cu solul i-a fost fatal.

„Este vorba de un accident de muncă. Un bărbat de 50 ani care a căzut de pe un stâlp de telefonie mobilă şi s-a lovit la cap. El a suferit o fractură de coloană cervicală. Pacientul a fost preluat de ambulanţă în stop cardio-respirator şi a fost transportat la Spitalul Corabia. În ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul nu a mai putut fi salvat şi s-a constatat decesul acestuia”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Olt,  doctorul Marian Furtună.

La faţa locului s-au deplasat atât poliţiştii cât şi angajaţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt. Aceştia efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care a avut loc accidentul de muncă mortal.

Acesta este primul accident de muncă din acest an.