Liberalul Sorin Brătoi susţine candidatura lui Emil Moţ la Primăria Slatina

486

Fost co-preşedinte al PNL Slatina şi consilier local demisionar, directorul medical al Spitalului de Psihiatrie Schitu Greci, Sorin Brătoi, a anunţat astăzi că va susţine pentru fotoliul de primar al Slatinei candidatul PSD- deputatul Emil Moţ.

Cei doi politicieni au susţinut o conferinţă de presă, în care încă liberalul Brătoi a explicat motivele pentru care a ales să susţină tabăra pesedistă. „Decizia mea a fost luată la rece, la două luni de la efectuarea sondajului PNL pentru Primăria Slatina. Cursa pentru Primăria Slatina a intrat în linie dreaptă şi nu am văzut niciunul dintre candidaţii aleşi sau impuşi să vină cu soluţii la problemele slătinenilor. Singurul candidat care are cunoştinţă despre problemele cetăţenilor municipiului Slatina, dar are şi expertiza necesară şi soluţiile necesare pentru a le rezolva, este Emil Moţ”, a susţinut Brătoi.

De pe poziția de susținător al preşedintelui PSD Slatina, Emil Moț, Brătoi declară că s-a lăsat convins de proiectele acestuia privind municipiul: prioritizarea educaţiei şi sănătăţii, siguranţa cetăţenilor şi asigurarea a 2000 de noi locuri de muncă.

PNL Slatina- pacient irecuperabil

Sorin Brătoi este încă membru PNL, dar a declarat că va părăsi partidul în care nu a reuşit să facă echipă bună cu conducerea acestuia. „Eu sunt de formaţie liberală şi sunt obişnuit să pun diagnostice. Din punctul meu de vedere, PNL şi, în special, PNL Slatina, este pacient irecuperabil. Nu agreez produse contrafăcute, nu consum astfel de produse, nu sprijin. Eu sunt om în echipă şi dacă ieşi singur pe pistă şi ieşi pe locul trei, nu rămân în echipa respectivă”, a mai spus el.

„Vom face o echipă pentru cetăţeni, iar Sorin Brătoi va reprezenta cetăţenii în această echipă!”, a susţinut Emil Moţ, care i-a înmânat noului susţinător cardul de promisiuni electorale.