Orăşelul Copiilor s-a deschis, iluminatul porneşte mâine

899

Maşinuţe, trenuleţe, tiribombă cu căluţi- Orăşelul Copiilor, amplasat de Primăria Slatina pe Esplanadă s-a instalat deja, iar copiii au dat iama la joacă. Căsuţele Târgului de Crăciun au fost montate, tunelul de lunimi, la fel, mai lipsesc doar bradul şi Moşul. Mâine seară, oraşul va fi invadat de lumini colorate, primăria urmând să pornească iluminatul festiv începând cu ora 17.30.


„Primăria municipiului Slatina anunță că instalația de iluminat festiv de iarnă din oraș va fi pusă în funcțiune mai devreme decât se anticipase inițial, respectiv în seara de 1 Decembrie. Anul acesta este pentru prima dată în ultimii trei ani când municipalitatea a alocat bani pentru achiziționarea de instalații noi de iluminat specifice sărbătorilor de iarnă. Este vorba despre diverse traverse conținând fulgi de zăpadă, sfere luminoase, șiruri luminoase cu leduri, țurțuri luminoși în culorile albastru, roșu și alb-cald, un brad cu o înălțime de patru metri, cinci arcade luminoase de 3 metri înălțime şi o lungime de 5 metri, precum şi un Moş Crăciun. Noile ornamente pentru iluminatul festiv de iarnă au fost montate pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, dar și pe esplanada din centrul orașului, acolo unde a fost amenajat Târgul de Crăciun și Orășelul Copiilor”, declară Mugurel Manea, purtătorul de cuvânt al primăriei.

Principalele atracţii pentru cei mici vor fi anul acesta, pe esplanadă, un Moş Crăciun, înalt de doi metri, luminat din interior şi un brad cu o înălţime de patru metri.