14 respinși în cea de-a doua zi de concurs la Spitalul Județean de Urgență Slatina

653

Un sfert dintre candidații pe posturile de asistent medical debutant scoase la concurs de Spitalul Județean de Urgență Slatina au fost respinși astăzi după proba scrisă. Cei 38 de candiați rămași în cursă sunt așteptați vineri, pentru interviu.

Candidații pentru alte nouă posturi de asistent medical debutant scoase la concurs de Spitalul Județean de Urgență Slatina au susținut astăzi proba scrisă, în sala de ședințe a unității sanitare, după ce, ieri, s-a susținut prima probă a unui alt concurs.

Din cei 55 de candidați ale căror dosare au fost validate, astăzi s-au prezentat la prima probă a concursului cu trei mai puțin, pentru ca din cei prezenți, 38 să fie declarați admiși (unii chiar cu punctaj maxim), iar 14, respinși, astfel: pentru postul de asistent medical debutant de la ORL – cinci admiși, patru respinși; Oftalmologie – șase admiși, un absent;  Chirurgie toracică – trei admiși, un respins;  Chirurgie plastică – trei admiși, un absent; Boli infecțioase – patru admiși, doi respinși; Obstetrică – ginecologie I – cinci admiși, doi respinși, un absent; Obstetrică – ginecologie II – șapte admiși, medicină sportivă – cinci admiși, patru respinși; Endoscopie bronșică – singurul candidat a fost admis cu 98 de puncte. Contestațiile se pot depune până miercuri, orele 13,00, interviul fiind programat pentru vineri, începând cu orele 9,00.

Rezultatele au fost publicate și pe site-ul spitalului, www.spjslatina.ro, la secțiunea anunțuri și rezultate.