Ușurelu și Covaciu, directorii Companiei de Apă Olt, au DEMISIONAT

1218
Foto: Cătălin Ușurelu

După demisiile primarului Emil Moț și viceprimarilor Gigi Vîlceleanu și Alexandru Berechet, și directorii Companiei de Apă Olt și-au înaintat demisiile.

Directorul General al Companiei de Apă Olt, Cătălin Ușurelu și directorul adjunct, Vasile Covaciu și-au prezentat demisiile din funcțiile ocupate în cadrul instituției.
,,Aceste decizii au fost luate pentru a evita implicarea Companiei de Apă Olt, care gestionează proiecte cu finanțare europeană de peste 238 milioane euro, în luptele politice și într-o campanie de imagine negativă, care nu au nicio legătură cu activitatea noastră.
Compania de Apă Olt continuă investițiile și proiectele de modernizare și extindere a infrastructurii de apă și canalizare, de construire a stațiilor de tratare și epurare din localitățile din aria de operare, pentru creșterea calității serviciilor publice oferite comunităților.
În zilele următoare, Consiliul de Administrație va prezenta procedurile necesare pentru desemnarea noii conduceri a companiei,, anunță CAO.
Cătălin Ușurelu conducea CAO din septembrie 2016.