Sute de slătineni au susținut Naționala din Parcul Tineretului și s-au bucurat de prima victorie la Euro

350

Sute de slătineni au urmărit primul meci al Naționalei la Euro în Parcul Tineretului. Cu toții s-au bucurat de fiecare gol al jucătorilor noștri, dar și de fiecare fază de gol a fotbaliștilor lui Edy Iordănescu. Ei au ales să urmărească primul meci al Naționalei în parc în zona special amenajată de municipalitate pentru atmosferă.

Nici cele peste 30 de grade din termometre nu i-a ținut pe iubitorii de fotbal departe de atmosfera specială din Parcul Tineretului, astăzi, când Naționala a întâlnit, în primul meci la Euro, echipa Ucrainei. Cu toții s-au bucurat de jocul bun al tricolorilor, dar mai ales de golurile înscrise de fotbaliștii Naționalei antrenate de Edy Iordănescu.

Bucuria victoriei trăite în Parcul Tineretului nu se compară, au susținut ei, cu cea pe care ar fi simțit-o acasă, în fața televizorului.

Mulți dintre cei care au vizionat meciul dintre România și Ucraina în Parcul Tineretului au salutat inițiativa administrației locale de a amenaja un loc special în care să poată urmări meciurile de la Euro în aer liber și să se bucure alături de cei care împărtășesc aceeași pasiune.