De mâine, liber la Plaja Olt. Prețurile au rămas aceleași ca și anul trecut

245

Plaja Olt se redeschide de mâine, începând cu ora 9,30. Preturile de acces la strandul din cadrul Clubului Nautic şi de Agrement sunt aceleași ca și în 2023. Dacă adulții vor trebui să scoată din buzunar 20 de lei pentru un bilet care le permită să petreacă toată ziua la soare și bălăceală, copiii plătesc pe jumătate, iar pentru un șezlong și o umbreluță trebuie să se plătească 10 lei.

De mâine, este liber la soare și bălăceală. Plaja Olt se redeschide pentru sezonul 2025. Toți cei care vor să se răcorească în aceste zile toride la ștrandul din cadrul Clubului Nautic şi de Agrement ,,Plaja Olt” o pot face zilnic între orele 9,30 și 20,00. Prețurile au rămas neschimbate: 20 de lei biletul de acces pentru adulți, 10 lei pentru copii, iar pentru un șezlong și o umbreluță se plătește 10 lei. Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Slatina, Emil Stelian Moț, pe pagina sa de socializare.

„Piscinele cu apă cristalină, nisipul fin, șezlongurile și umbreluțele oferă cele mai bune condiții de petrecere a timpului liber pentru copii și adulți, într-o vară ce se anunță de pe acum caniculară!

Programul de funcționare al plajei este de luni până duminică, în intervalul orar 9:30 – 20:00.

Calitatea apei de îmbăiere este monitorizată permanent de Direcția de Sănătate Publică Olt, iar angajații Clubului Nautic și de Agrement, salvamari, asistenți medicali, personal auxiliar vor fi prezenți pe plajă pentru a asigura cele mai bune și sigure condiții celor ce aleg sa își petreacă vara la Plaja Olt”, transmite edilul Slatinei, Emil Stelian Moţ.

Chioșcul care în trecut funcționa în incinta Clubului nu este funcțional, mai anunță primarul municipiului.

Recomandăm vizitatorilor sa aibă asupra lor apă, băuturi răcoritoare necesare pentru o hidratare corespunzătoare, motivat de faptul că, la data deschiderii sezonului estival la Plaja Olt, punctul comercial nu funcționează din motive obiective (la licitațiile organizate pentru închirierea obiectivului nu s-a prezentat nici un ofertant, procedura fiind reluată)”, mai transmite primarul Emil Moţ.

Pensionarii domiciliați în municipiul Slatina cu venituri sub 2.000 lei au acces liber, fără șezlong, de luni până vineri, pe toată durata cât este deschisă plaja. Ei vor trebui să prezinte la intrare cuponul de pensie aferent lunii anterioare și actul de identitate pentru dovada domiciliului.