Consilierii slătineni și-au ridicat mandatele de aleși. Primii au fost social-democrații

548

Biroul Electoral de Circumscripție Slatina a înmânat astăzi mandatele celor 21 de consilieri slătineni. Cele mai multe au revenit social-democraților, care au fost și primii invitați să le ridice. Potrivit voturilor valabil exprimate de slătineni la alegerile din 9 iunie, PSD a primit 10 mandate de consilier local, PNL 9 mandate, iar AUR două mandate.

Biroul Electoral de Circumscripție Slatina și-a redeschis azi după-amiază ușa pentru a-i primi pe viitorii consilieri locali, dar și pe viitorul primar, pentru a-și ridica mandatele. Primii care și-au ridicat documentul ce le conferă dreptul de a face parte din Consiliul Local Slatina au fost cei zece membri PSD

 „Vreau să le mulţumesc tuturor slătinenilor care ne-au votat în număr de peste 12.500. Asta înseamnă că noi am câştigat majoritatea în Consiliul Local datorită încrederii pe care au avut-o în noi. Urmează să trecem la treabă, să continuăm ceea ce am început şi să venim cu alte proiecte mult mai bune pentru oraş”, a declarat Emil Popa, consilier local şi secretar general al PSD Slatina.

Vreau să-i asigur pe toţi slătinenii că noi vom fi vocea dânşilor în Consiliul Local, noi vom urmări îndeaproape ca toate doleanţele dânşilor şi toate proiectele pe care actualul primar şi le-a asumat să se realizeze, dar şi proiectele propuse de noi, pentru care o parte dintre cetăţenii municipiului ne-au votat. Vom munci pentru Slatina, astfel încât peste patru ani, indiferent de culoarea politică, cetăţenii să vină şi să ne strângă mâna, că ne-am făcut treaba, strict în folosul dânşilor”, a declarat consilierul Cristian Cismaru.

„Suntem câştigătorii Consiliului Local. PSD a obţinut cel mai mare număr de mandate de consilier şi anume 10 consilieri locali. Vom încerca să ducem la îndeplinire tot ce ne-am propus în fața oamenilor. Pe această cale, le mulţumim din suflet că şi-a exercitat dreptul la vot, că ne-au votat şi le mulţumesc şi celor care nu ne-au votat. Ne dorim ca în aceşti patru ani să facem lucruri frumoase pentru slătineni”, a declarat Gigi Vîlceleanu, consilier local și viceprimarul în funcţie al Slatinei.

Mulțumiri slătinenilor a adresat și cunoscutul profesor Marius Perianu, directorul Colegiului Național ,,Ion Minulescu”, ales consilier local pe lista PSD la alegerile din 9 iunie. Acesta a promis locuitorilor municipiului că va acționa în Consiliul Local astfel încât problemele slătinenilor să fie rezolvate, dar și ca proiectele importante pentru municipiu să fie implementate pentru ca Slatina să continue pe drumul său de oraș european.

Și Ștefan Văduva le-a transmis slătinenilor mulțumiri, indiferent dacă au votat sau nu PSD. Aflat la al treilea mandat de consilier local, acesta le-a promis pensionarilor din Slatina că va continua să-i reprezinte și să le rezolve problemele pe care i le aduc la cunoștință.

Alături de aceștia și-au mai ridicat mandatul de consilier: Mirel-Alexandru Berechet,  Ion-Adrian Bărbulete, Gabriela Şerban,  Silviu-Mihai Cîrloganu și Violeta-Cristina Ilie.

Tot astăzi și-au ridicat mandatele de consilier local și aleșii liberali, nouă la număr, precum și primarul ales, dar și cei doi aleși ai Alianței pentru Unirea Românilor.