Campionatul European de fotbal în… Parcul Tineretului

391

Suporterii slătineni pot urmării meciurile din cadrul Campionatului European în Parcu Tineretului unde administrația slătineană a amplasat un ecran de mari dimensiuni, dar și mese, băncuțe sau fotolii puf relax. Încă de aseară, iubitorii sportului rege s-au reunit în parc pentru a urmării deschiderea Campionatului European la care s-a calificat Naționala dar și meciul dintre Germania și Scoția în cadrul evenimentului ,,Susţine Echipa Naţională la Euro”.

Iubitorii fotbalului au fost invitați ieri de edilul Slatinei să participe la evenimentului „Susţine Echipa Naţională la Euro” ce se va desfășura, timp de o lună, în Parcul Tineretului. Microbiștii pot urmării, în aer liber, meciurile de la Euro pe un imens ecran. Pentru ei au fost amplasate în parc mai multe mese, băncuțe dar și fotolii puf relax. La dispoziția lor va fi și un spațiu de alimentație publică de unde suporterii Naționalei și iubitorii fotbalului ăot cumpăra bere sau răcoritoare.

Primii microbiști s-au reunit în parc încă de aseară, cu ocazia deschiderea Campionatului European și disputarea meciului de deschidere dintre Germania și Scoția.

Naționala României va juca la Campionatul European după o absență de 8 ani, în grupa E alături de Belgia, Slovenia și Ucraina. Primul meci al tricolorilor va avea loc luni, pe 17 iunie, cu începere de la ora 16.00 când jucătorii lui Edy Iordănescu vor întâlni Ucraina. Următoarele meciuri din grupă ale Naționale vor avea loc pe 22 iunie de la ora 22.00 când Naționala va întâlni Belgia și pe 26 iunie de la ora 19 când va juca cu Slovenia.