Președintele Marius Oprescu: Vă mulțumim pentru încrederea acordată! Am obținut o echipă remarcabilă formată din edilii a 95 de localități din cele 112

428

Marele câștigător al alegerilor locale 2024 în județul Olt este Partidul Social Democrat. Oltenii au ales să acorde un nou mandat președintelui Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, dar și să fie conduși în perioada 2024- 2028 de 95 de primari social-democrați. Astăzi, președintele Oprescu a transmis un mesaj de mulțumire votanților.

REZULTATE parțiale alegeri PRIMARI Olt | Realitatea Oltului

”Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru votul extraordinar care ne-a plasat printre primele organizații social-democrate din țară. Grație sprijinului dumneavoastră, am obținut o echipă remarcabilă formată din edilii a 95 de localități din cele 112. Împreună avem oportunitatea de a guverna cu responsabilitate și determinare, propulsând județul Olt către un nou nivel de dezvoltare.
Deși nu am reușit să obținem toate rezultatele dorite, iar în Slatina cetățenii au ales altă viziune, respectăm decizia lor și îi asigurăm că vocea le va fi auzită, dorindu-ne pentru Slatina și slătineni măcar tot atâtea investiții de care s-a bucurat în mandatele PSD.
Uniți pentru viitor, avem energia și forța ca programele de guvernare locală prezentate să fie transpuse în realitate în fiecare localitate în parte. Vă mulțumim că ați fost parte a acestei misiuni!”, transmite Marius Oprescu, Președintele Consiliului Județean Olt.