Jucători noi în echipa CSM Slatina

227

Odată cu anunțul privind obținerea certificatului privind îndeplinirea criteriilor pentru participarea în Liga a II-a, echipa de fotbal CSM Slatina anunță și schimbările din lotul de jucători.

Echipa de fotbal a Slatinei a operat schimbări în lotul de jucători. S-a renunțat pentru noul sezon la serviciile jucătorilor Robert Riza, Jhon Mondragon, Valentin Alexandru, Alexandru Sălcianu, Alexandru Ciocâlteu şi Mircea Donca.
La capitolul veniri, au fost perfectate înţelegeri cu următorii fotbalişti:
– Cătălin Golofca (23 ani), atacant. Acesta a evoluat sezonul precedent pentru Chindia Târgovişte, iar în decursul carierei a mai evoluat pentru Rapid CFR Suceava, FC Botoşani, FCSB, CFR Cluj sau Sepsi.
– Cătălin Ţîră (29 ani), mijlocaş central. De-a lungul carierei a mai jucat pentru echipe precum FC Braşov, Viitorul Constanţa, rapid Bucureşti, Dinamo Bucureşti sau Concordia Chiajna.
– David Savu (23 ani), fundaş central care în sezonul precedent a evoluat pentru Viitorul Pandurii Târgu Jiu.
– Alexandru Sima (22 ani), fundaş stânga, sosit de la CS Tunari. Acesta a mai evoluat pentru CSA Steaua, CSM reşiţa sau AFC Turris Turnu Măgurele.
– Paul Toroc (20 ani), portar ce vine de la CS Dumbrăviţa.
– Emilian Pacionel (23 ani), jucător originar din Caracal, care în stagiunea precedentă a evoluat pentru Progresul Spartac.
,,Noile înţelegeri sunt valabile de la 1 iulie, jucătorii nou-veniţi având contracte până pe data de 30 iunie cu echipele pentru care au evoluat în sezonul recent încheiat. Bun venit, tuturor!,, anunță CSM Slatina.