EXPO FLORA, frumusețe, mireasmă și culoare

378

Explozie de mireasmă, culoare şi frumuseţe la Slatina, timp de patru zile. Zeci de  cultivatori de material floricol şi producători de obiecte artizanale, din mai multe zone ale ţării, participă la cea de a XXVIII-a ediţie a Expo Flora. Prețurile variază între 2 și 200 lei, în funcție de valoarea și dimensiunea plantei. Expoziția este deschisă până duminică, în zona Parcului Tineretului.

Peste 60 de comercianţi veniți din toate colțurile țării au adus la Slatina cele mai reuşite specii de flori și arbuşti, dar și o multitudine de obiecte artizanale, dar și produse cosmetic realizate din plante.  Ei speră să-i încânte pe cumpărători şi să se întoarcă acasă mulţumiţi de vânzări.

Producătorii prezenți la Expo Flora au reușit să capteze atenția cumpărătorilor. Cei care au vizitat-o s-au declarat încântaţi de varietatea ofertei, dar şi de prețurile afișate pe care le considera acceptabile. Acestea variză între 2 și 200 lei. Cele mai ieftine sunt crăițele și petuniile , iar cele mai scumpe sunt magnoliile și diverse specii de arbuști și arbori ornamentali precum arborele de lalea sau de mătase.

Autoritățile susțin că vor continua tradiția și vor organiza și pe viitor acest eveniment încântător prin culoare și mireasmă spre bucuria slătinenilor, dar și spre binele producătorilor de material floricol.

Iubitorii de flori pot putea vizita cea de a XXVIII-a ediție a Expo Flora de la Slatina, organizată de municipalitate în apropierea Parcului Tineretului, până duminică seara.