Crosul”Olympic Day” a adunat la start sute de participanți/ FOTO

131

Academia Olimpică Filiala Olt sub coordonarea Comitetului Olimpic Sportiv Român, în parteneriat cu Primăria Caracal, ISJ Olt, DJS Olt și IJJ Olt  au organizat ieri, 23 mai, la Caracal, Crosul „Olympic Day”. Competiția s-a desfășurat în Parcul Constantin Poroineanu.

Circa 500 de alergători, de la copii de clasa I până la seniori, au participat ieri la anuala competiție Crosul „Olympic Day”. Competiția derulată la Caracal a adunat nu numai localnici, ci și locuitori ai comunelor învecinate, cu toții dornici să facă mișcare. Organizatorii au oferit medalii primilor 300 de alergători, iar premierea primilor trei sportivi pe categorii de vârstă (la masculin și feminin) a fost făcută de către primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea și Mirela Vanea, inspector școlar pentru educație fizică și sport în cadrul IȘJ Olt și antrenor de atletism.

“Am avut bucuria să fiu din nou alături de copiii adunați azi în Parcul “Constantin Poroineanu”. De-a lungul anilor, Mirela Vanea a adus prin elevii săi mari performanțe României iar azi, ca de fiecare dată a contribuit și a fost sufletul acestui frumos eveniment sportiv. Felicitări copiilor și tuturor iubitorilor de sport, pentru că sportul înseamnă sănătate”, a declarat primarul Ion Doldurea.