Programul Bazinului de Înot Slatina și Clubului Nautic în minivacanța de 1 Mai și Paște

119

Clubul Sportiv Municipal al Primăriei Slatina, administratorul Clubului Nautic şi de Agrement „Plaja Olt”, precum și al Bazinului Didactic de Înot, a anunțat programul celor două obiective de agrement pentru data de 1 Mai și zilele de Paște

Slătinenii care frecventează Bazinul Didactic de Înot nu vor trebui să facă pauză pe 1 Mai, ci doar în zilele de Paște. Și cei abonați la relaxare, agrement, activități sportive și îngrijire corporală oferite de Clubul Nautic și de Agrement vor putea beneficia de Ziua Muncii, de servicii de: frizerie, coafor, spa, fitness, închirieri – terenuri de tenis, volei, fotbal, minigolf, role, biciclete. În minivacanța de Paște trebuie să se orienteze spre alte activități.

CSM Slatina a anunțat programul celor două obiective:

Clubul Nautic al Slatinei este amenajat pe o suprafaţă de 6,96 ha- modernizată zona de plajă, piscine, dușuri, vestiare, debarcader hidrobiciclete și bărci cu vele, construite teren de minifotbal multifuncţional, teren de tenis, teren special de beach-volei, zona minigolf, teren tir cu arcul, zona specific escaladei, pista asfaltată pentru biciclete, amenajări specifice rollerilor, parcare, centru fitness şi centru Spa.