Primarul Doldurea, în mijlocul caracalenilor

271

Respectat și iubit de către comunitatea caracaleană, primarul Ion Doldurea se află permanent în mijlocul cetățenilor și pe teren pentru a identifica soluții de dezvoltare a municipiului. Ieri, edilul a avut o nouă întâlnire cu cetățenii în zona centrală, prezentând proiectele administrative.

Administrația caracaleană se poate lăuda cu numeroase proiecte aflate în diverse stadii de implementare, care să schimbe imaginea municipiului și condițiile de trai ale cetățenilor.  Primarul Ion Doldurea pare neobosit în a identifica cele mai bune soluții de dezvoltare urbană, iar relația cu locuitorii celui de-al doilea municipiu al Oltului este una de încredere reciprocă, acestora fiindu-le prezentate constant proiectele gândite pentru ei de edil. O nouă întâlnire în care primarul a răspuns întrebărilor cetățenilor și a ascultat sugestiile acestora s-a derulat ieri.
,,Ieri am avut bucuria să mă întâlnesc cu cetățeni din zona centrală a orașului nostru. Am discutat despre proiectele de regenerare urbană prin care vom moderniza și schimba fața orașului, dar și despre stadiul implementării proiectului privind creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale, în această primăvară începând anveloparea primelor scări de bloc din cartierul Centru. Am discutat și despre stadiul lucrărilor privind reabilitarea și extinderea rețelei de apă și canal, un proiect care ne permite modernizarea în totalitate a acestei infrastructuri a orașului prin care vom crea un confort sporit locuitorilor orașului nostru.,, explică primarul Ion Doldurea.
Astfel de întâlniri cu cetățenii vor continua și în alte zone ale municipiului.