Primarul Emil Moț și președintele Marius Oprescu, asaltați la întâlniri de slătineni dornici să le vorbească

113

Echipa administrativă Moț- Oprescu este primită cu entuziasm de slătineni la întâlnirile organizate pe zone pentru a le explica cetățenilor proiectele de dezvoltare și a afla sugestiile acestora. Implicați pentru identificarea celor mai bune soluții s-au dovedit și cetățenii din zona Vacanța.

O nouă întâlnire cu slătinenii a avut ieri primarul municipiului Slatina, Emil Stelian Moț. Însoțit de președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, deputați social-democrați, viceprimarii municipiului și șefii direcțiilor primăriei, edilul a stat de vorbă cu cetățenii din zona Vacanța, aflându-le părerile privind proiectele administrative, doleanțele și răspunzând la întrebările acestora. Iar slătinenii au venit și de această dată în număr mare la întâlnire.

,,Întâlnirea cu locuitorii din zona Vacanța (străzile Păcii, Victoriei, Trandafirilor și Independenței) a fost despre perspectivele lor și identificarea celor mai bune soluții. Mă bucur să văd faptul că prin interesul și implicarea activă a locuitorilor din municipiul nostru, continuăm să dezvoltăm împreună Slatina.ˮ, transmite primarul Emil Moț.