O nouă întâlnire a echipei Oprescu- Moț cu slătinenii. Edilul îi îndeamnă pe cei interesați să participe și să împărtășească ideile și preocupările

191

Primarul municipiului Slatina, Emil Moț, alături de președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, își continuă întâlnirile cu slătinenii pentru a afla în ce măsură sunt mulțumiți de proiectele derulate în zona lor, să le prezinte noi proiecte, dar și să le asculte sugestiile.

A venit rândul locuitorilor zonei CAM-Aleea Muncii să-l întâlnească pe primarul Emil Moț pentru a discuta problemele și soluțiile administrative. Iar edilul a vebit în mijlocul lor alături de președintele CJ Olt- Marius Oprescu, viceprimarii Slatinei și șefii direcțiilor din subordinea administrației municipale.

,,Am avut o nouă întâlnire în zona CAM-Aleea Muncii, unde am discutat despre problemele și sugestiile locuitorilor. Încurajez pe toți cei interesați să participe și să împărtășească ideile și preocupările, facilitând astfel identificarea și implementarea celor mai bune soluții pentru problemele comunitare.ˮ, a transmis primarul Emil Moț.