Halep ar putea reveni pe teren la turneul WTA de la Miami, peste zece zile

47

Revenire rapidă pe teren pentru fostul nr1 mondial după decizia TAS: Simona Halep a primit un wild card la turneul Miami Open, care va începe săptămâna viitoare.

Simona Halep a primit wild card la turneul WTA de la Miami care începe pe 17 martie, după ce TAS a decis ca sportiva din Constanţa să revină pe teren.

„Această scrisoare certifică faptul că Miami Open 2024, prezentat de Itau, parte a circuitului profesionist de tenis ATP și WTA, care distribuie peste 17 milioane de premii totale, începând cu 17 martie și terminând pe 31 martie, se va desfășura în Miami, Gardens, FL, SUA, și va găzdui competiția de calificare la simplu, care adună 96 de jucători masculin și feminin, începând cu duminică, 17 martie 2024, și competiția principală de simplu și dublu cu 320 de jucători în perioada 19-31 martie 2024. Eu, directorul turneului Miami Open 2024, invit oficial jucătorul menționat mai sus (n.r. Simona Halep) și echipa sa de suport la turneul nostru”, se arată în invitația primită de Simona, și semnată de James Blake, directorul turneului Miami Open 2024.

Simona Halep urmează să decidă, împreună cu echipa ei, dacă va da curs invitaţiei.