FOTO/ Primul spital veterinar din județul Olt, deschis la Caracal

1015

Prima unitate medicală veterinară din sudul țării, construită după norme europene, a fost deschisă în municipiul Caracal. Spitalul veterinar Dr. Ion Paul este, de asemenea, prima unitate medicală de specialitate din județul Olt. Inaugurarea a fost făcută în prezența primarului Ion Doldurea, deputatului Adrian Chesnoiu Alexandru Bociu -președinte ANSVSA, dr. veterinar Bozga Ioan- președinte Colegiului Medicilor Veterinari Olt și Veronel Bolborea- director ANSVSA Olt.

Iubitorii de animale din zona de sud a țării au de acum o unitate ultramodernă, deschisă în județul Olt. Spitalul veterinar din municipiul Caracal, cu o suprafață de 400 de metri pătrați, situat în strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, nr. 2, a fost inaugurat zilele acestea în prezența primarului Ion Doldurea, deputatului PSD Adrian Chesnoiu și reprezentanți ai autorității snaitar-veterinare.
Unitatea medicală a dr. Ion Paul va fi deservită de doi medici și cinci tehnicieni și asigură servicii de radiologie digitală, analize de laborator, ecografie veterinară DOPPLER precum și operații într-o sală special construită pentru astfel de intervenții. Unitatea are o sală ATI, săli pentru cosmetică felină și canină precum și o farmacie veterinară.
,,Cu perseverență și multă muncă am reușit să finalizez un proiect de suflet. Am deschis primul spital veterinar din județul nostru, aici, la Caracal. Am împărtășit bucuria acestui moment important din cariera mea cu oameni deosebiți și dragi mie, care m-au încurajat mereu să lupt pentru visurile mele: dl. Deputat Adrian Chesnoiu și dl. primar Ion Doldurea.
Mulțumesc totodată dlor. Alexandru Bociu președinte ANSVSA, Bolborea Veronel- director ANSVSA Olt și Dr. Veterinar Bozga Ioan, președinte CMV Olt pentru că au onorat invitația mea de a fi prezenți la inaugurare. Am dorit să avem un centru primitor, un loc unde iubitorii de animale de companie, nu puțini la număr, să poată beneficia de servicii profesionale și de calitate pentru patrupedele preferate. De la tratamente medicale până la îngrijire, unitatea noastră, desfășurată pe o suprafață de 400 metri pătrați, este locul ideal pentru starea de bine a animalelor de companie.,, a transmis dr. Ion Paul.