Zâmbete, flori și urări de bine de la PSD pentru doamnele și domnișoare din Slatina

196

Social-democrații păstrează tradiția de 1 Martie și au împărțit flori doamnelor și domnișoarelor din județ. La Slatina, primarul Emil Moț împreună cu președintele CJ Olt, Marius Oprescu, și deputații Marius Iancu și Florin Barbu, ajutați de colegii din organizația municipal. au împărțit mii de garoafe roșii tutuor doamnelor și domnișoarelor.

Social-democrații olteni au vestit primăvara, oferindu-le doamnelor și domnișoarelor din județ zâmbete, flori și urări de bine, păstrând astfel o tradiție de 15 ani. La Slatina, în fruntea membrilor PSD participanți s-au aflat președintele organizației județene Marius Oprescu, liderul celei municipalte-Emil Moț, dar și deputații Marius Iancu și Florin Barbu. Pentru ca mile de garoafe roșii pregătite să ajunga la toate doamnele și domnișoarele aflate pe stradă sau prin spațiile comerciale după prânz, reprezentanții PSD Slatina s-au împărțit în mai multe echipe.

Slătinencele au apreciat gestul social-democraților și le-au întors urările de bine.

,,PSD a ajuns la al XV-lea an în care și de 1 Martie, dar și de 8 Martie, ieșim pe stradă și împărțim doamnelor și domnișoarelor flori. Este prima zi de primăvară, încercăm să fim noi vestitorii primăverii, dacă vremea este astăzi mai urât….Ne-am întâlnit cu foarte multe doamne și domnișoare, le-am urat o primăvară frumoasă și să aibă un an așa cum și-l doresc”, a declarant președintele PSD Olt, Marius Oprescu, liderul administrației oltene la finalul acțiunii.

,,Doamnelor, domnișoarelor, de 1 Martie, vă aducem o floare și un zâmbet, pentru că de astăzi începe primăvara. La mulți ani, slătinencelor! Ca în fiecare an, noi o să fim aici pentru dumneavoastră și o să încercăm să vă facem tot anul cât mai bun. La mulți ani!”, a declarant liderul social-democraților din Slatina, Emil Moț, primarul municipiului.

Urări de bine pentru slătinence au avut și deputații olteni participanțila acțiune.

„Sperăm ca și astăzi, ca de fiecare dată, prin gestul nostru, am făcut o zi mai frumoasă pentru doamnele și domnișoarele din orașul nostru Slatina și cu această ocazie le urez și eu o primăvară frumoasă și La mulți ani!”,a transmis deputatul Marius Iancu.

„Mă bucur să fiu astăzi alături de colegii mei, la Slatina, acasă, pentru a oferi o floare și urări către toate doamnele și domnișoarele din municipiul Slatina. Cred că este o formă de respect, de considerație, față de slătinence, cărora le urez o primăvară frumoasă”,a declarant deputatul Florin Barbu, ministrul Agriculturii.

O acțiune asemănătoare vor desfășura social-democrații din județ și pe 8Martie.